Nieuws

Workshop 26/1

Het was een fijn en boeiend terugkommoment. We wisselden ervaringen uit over het project, en de leerkrachten kregen enkele nieuwe uitdagingen. Ze hadden meteen een hoop ideeën en tips voor elkaar om met de nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan.

Workshop 05/11

Onze tweede workshop vond plaats op woensdag 5 november. De belangrijkste routines werden herhaald en de leerkrachten maakten verder kennis met heel wat leuke, nieuwe spelletjes. Ook de laatste praktische afspraken moesten hier aan bod komen. Deze keer mochten onze leerkrachten wel alle boeken en alle andere materialen meenemen! Nu kunnen ze eindelijk aan de slag! We zijn al benieuwd naar de eerste reacties. Zowel van de leerkrachten als van de kleuters!

Aan onze fantastische leerkrachten: veel succes!

Workshop 22/10

Woensdag 22 oktober ging onze eerste workshop voor de leerkrachten door. In deze eerste workshop maakten ze uitgebreid kennis met de belangrijkste routines uit 'Wereldwoorden'. Er kwamen enthousiaste reacties op ons eerste verhaaltje, 'Sammies eerste nacht', en ook het versieren van de 'magische doos' viel in de smaak. Het ideale moment voor een foto in actie dus!